Svadobná hostina vo Four 4in
Reštaurácia Four 4in v bratislavskom Ružinove Vám ponúka usporiadanie svadobnej hostiny v peknom, modernom priestore počas celého roka s kapacitou od 10 do 60 osôb.
Špeciálne podmienky:
- Dekorácia stolov v cene (servítky, kvetinová výzdoba)
- Klimatizovaný priestor
- Letná terasa pre 60 osôb
- Parkovisko pre 30 áut
Svadobné menu:
Milí svadobní hostia, môžete si vybrať z menu, alebo si nakombinujete individuálne menu z ponúknutých jedál a aperitívu.
Cenovú ponuku vám predložíme do 7 dní. Napíšte nám na info@four4in.sk, ktoré menu ste si vybrali a počet zúčastnených osôb.
Aperitív:
-prosecco
-Martini bianco s citrónom
-Martini dry s olivami
-Aperol Spritz
-sekt brut, demi
Predjedlo: (servírované s banketovým pečivom)
-pestrý šalát s bulgurom, mozzarellou a cherry paradajkami
-terinka z bravčového kolena na balzamikovej kapuste
-prosciutto crudo s cukrovým melónom
-údený losos s chrenovým krémom
-grilovaný filet z tuniaka na listovom šaláte, s cviklou a kapari, horčicovo-medovým dresingom
-kačacie prsia na listovom šaláte s pečenou maslovou tekvicou a rozmarínom
-carpaccio clasicco s rukolou a parmezánom
-hovädzí rozbif s remuládou
-pena z kozieho syra s rajčinovou omáčkou
Polievka:
-slepačia s mäsom a rezancami
-slepačia s krupicovými knedličkami
-hovädzí vývar s pečeňovým knedlíkom
-hovädzí vyvar s mäsom a rezancami
Hlavné jedlo:
-teľací vyprážaný rezeň so zemiakovým šalátom
-pomaly pečené jahňacie plece, hráškové pyré, ratatouille zelenina
-hovädzie na burgundský spôsob s dusenou ryžou
-viedenská hovädzia roštenka s opraženou cibuľkou, pečené zemiaky, kyslá uhorka
-sviečková na smotane, parená knedľa, brusnice
-grilované kačacie prsia s domácou kukuričnou kašou a balzamikovou redukciou
-pečené kačacie stehno, červená dusená kapusta, parená knedľa
-kuracie prsia plnené gorgonzolou s kapustou a pekanovými orechmi
-grilované kuracie prsia, restované baby zemiaky so špenátom a špargľou, paradajková salsa
-doružova pečená bravčová panenka, zemiaková kaša s údeným syrom a jarnou cibuľkou, horčicové maslo s lesnými hubami
-flambované medailonky z bravčovej panenky s omáčkou zo zeleného korenia, pečené zemiakové štvrte
-pečená roláda z mliečneho prasiatka, dusená kapusta, parená knedľa
-grilovaný losos na restovanej cukete s limetovo-zázvorovým glazé, maslové baby zemiaky
-picatta z cukety, jemne pikantná paradajková omáčka, farfalle
Menu 1:
-Prosecco
-Mozzarella s cherry paradajkami a olivovým olejom, čerstvá bazalka, balzamiková redukcia, banketové pečivo
-Slepačia s mäsom a rezancami
-Morčacie balontínky, plnené sušenou paradajkou, rukolou a syrom pečené baby zemiaky, demi glace omáčka
Teplý a studený bufet
-barbeque pečený mix (kuracie krídla, stehná)
-vyprážané bravčové rezne
-sviečková na smotane
-zemiakový šalát, pečené pivné baby zemiaky, parená knedľa
-miešaný zeleninový šalát, feta, olivy
-tapas mix podávaný s pečivom : marinovaný hermelín, plnené šampiňóny, kuracia terinka so zeleným korením, syrový tartlet
-prosciutto bruschetta, wrap s kuracím mäsom a ovčím syrom
Cena: 35 eur/os
Menu 2:
-Martini bianco
-doružova pečený hovädzí rozbif, remuláda, banketové pečivo
-hovädzí vývar s pečeňovou knedľou
-vyprážaný teľací rezeň, zemiakový šalát s cibuľkou
Teplý a studený bufet
-barbeque pečený mix (kuracie krídla, stehná)
-vyprážané bravčové rezne
-sviečková na smotane
-zemiakový šalát, pečené pivné baby zemiaky, parená knedľa
-miešaný zeleninový šalát, feta, olivy
-tapas mix podávaný s pečivom : marinovaný hermelín, plnené šampiňóny, kuracia terinka so zeleným korením, syrový tartlet
-prosciutto bruschetta, wrap s kuracím mäsom, s ovčím syrom
Cena: 41 eur/osoba
Menu 3:
-Aperol Spritz
-šalát s grilovanými kačacími prsiami, pečená maslová tekvica s rozmarínom, banketové pečivo
-slepačia polievka s mäsom a rezancami
-doružova pečená bravčová panenka obalená v údenej šunke na fazuľkových luskoch s cherry paradajkou, kaparový dresing, zemiakové krokety
Teplý a studený bufet
-barbeque pečený mix ( kuracie krídla, stehná)
-vyprážané bravčové rezne
-sviečková na smotane
-zemiakový šalát, pečené pivné baby zemiaky, parená knedľa
-miešaný zeleninový šalát, feta, olivy
-tapas mix podávaný s pečivom: marinovaný hermelín, plnené šampiňóny, kuracia terinka so zeleným korením, syrový tartlet
-prosciutto bruschetta, wrap s kuracím mäsom a ovčím syrom
Cena: 45 eur/osoba