Sledujte nás na

Svadobná hostina

Oslávte Váš najdôležitejší deň u nás.
Pripravíme Vám svadobné menu podľa vašich predstáv.

Svadobná hostina vo Four 4in

Reštaurácia Four 4in v bratislavskom Ružinove Vám ponúka usporiadanie svadobnej hostiny v peknom, modernom priestore počas celého roka s kapacitou od 10 do 60 osôb.

 

Špeciálne podmienky:

  • Dekorácia stolov v cene (servítky, kvetinová výzdoba)
  • Klimatizovaný priestor
  • Letná terasa pre 60 osôb
  • Parkovisko pre 30 áut

 

Svadobné menu:

Milí svadobní hostia, môžete si vybrať z menu, alebo si nakombinujete individuálne menu z ponúknutých jedál a aperitívu.

Cenovú ponuku vám predložíme do 7 dní. Napíšte nám na info@four4in.sk, ktoré menu ste si vybrali a počet zúčastnených osôb.

 

Aperitív:

-prosecco

-Martini bianco s citrónom

-Martini dry s olivami

-Aperol Spritz

-sekt brut, demi

 

Predjedlo: (servírované s banketovým pečivom)

-pestrý šalát s bulgurom, mozzarellou a cherry paradajkami

-terinka z bravčového kolena na balzamikovej kapuste

-prosciutto crudo s cukrovým melónom

-údený losos s chrenovým krémom

-grilovaný filet z tuniaka na listovom šaláte, s cviklou a kapari, horčicovo-medovým dresingom

-kačacie prsia na listovom šaláte s pečenou maslovou tekvicou a rozmarínom

-carpaccio clasicco s rukolou a parmezánom

-hovädzí rozbif s remuládou

-pena z kozieho syra s rajčinovou omáčkou

 

Polievka:

-slepačia s mäsom a rezancami

-slepačia s krupicovými knedličkami

-hovädzí vývar s pečeňovým knedlíkom

-hovädzí vyvar s mäsom a rezancami

 

Hlavné jedlo:

-teľací vyprážaný rezeň so zemiakovým šalátom

-pomaly pečené jahňacie plece, hráškové pyré, ratatouille zelenina

-hovädzie na burgundský spôsob s dusenou ryžou

-viedenská hovädzia roštenka s opraženou cibuľkou, pečené zemiaky, kyslá uhorka

-sviečková na smotane, parená knedľa, brusnice

-grilované kačacie prsia s domácou kukuričnou kašou a balzamikovou redukciou

-pečené kačacie stehno, červená dusená kapusta, parená knedľa

-kuracie prsia plnené gorgonzolou s kapustou a pekanovými orechmi

-grilované kuracie prsia, restované baby zemiaky so špenátom a špargľou, paradajková salsa

-doružova pečená bravčová panenka, zemiaková kaša s údeným syrom a jarnou cibuľkou, horčicové maslo s lesnými hubami

-flambované medailonky z bravčovej panenky s omáčkou zo zeleného korenia, pečené zemiakové štvrte

-pečená roláda z mliečneho prasiatka, dusená kapusta, parená knedľa

-grilovaný losos na restovanej cukete s limetovo-zázvorovým glazé, maslové baby zemiaky

-picatta z cukety, jemne pikantná paradajková omáčka, farfalle

 

Menu 1:

-Prosecco

-Mozzarella s cherry paradajkami a olivovým olejom, čerstvá bazalka, balzamiková redukcia, banketové pečivo

-Slepačia s mäsom a rezancami

-Morčacie balontínky, plnené sušenou paradajkou, rukolou a syrom pečené baby zemiaky, demi glace omáčka

Teplý a studený bufet

-barbeque pečený mix (kuracie krídla, stehná)

-vyprážané bravčové rezne

-sviečková na smotane

-zemiakový šalát, pečené pivné baby zemiaky, parená knedľa

-miešaný zeleninový šalát, feta, olivy

-tapas mix podávaný s pečivom : marinovaný hermelín, plnené šampiňóny, kuracia terinka so zeleným korením, syrový tartlet

-prosciutto bruschetta, wrap s kuracím mäsom a ovčím syrom

Cena: 35 eur/os

 

Menu 2:

-Martini bianco

-doružova pečený hovädzí rozbif, remuláda, banketové pečivo

-hovädzí vývar s pečeňovou knedľou

-vyprážaný teľací rezeň, zemiakový šalát s cibuľkou

Teplý a studený bufet

-barbeque pečený mix (kuracie krídla, stehná)

-vyprážané bravčové rezne

-sviečková na smotane

-zemiakový šalát, pečené pivné baby zemiaky, parená knedľa

-miešaný zeleninový šalát, feta, olivy

-tapas mix podávaný s pečivom : marinovaný hermelín, plnené šampiňóny, kuracia terinka so zeleným korením, syrový tartlet

-prosciutto bruschetta, wrap s kuracím mäsom, s ovčím syrom

Cena: 41 eur/osoba

 

Menu 3:  

-Aperol Spritz  

-šalát s grilovanými kačacími prsiami, pečená maslová tekvica s rozmarínom, banketové pečivo

-slepačia polievka s mäsom a rezancami

-doružova pečená bravčová panenka obalená v údenej šunke na fazuľkových luskoch s cherry paradajkou, kaparový dresing, zemiakové krokety

Teplý a studený bufet

-barbeque pečený mix ( kuracie krídla, stehná)

-vyprážané bravčové rezne

-sviečková na smotane

-zemiakový šalát, pečené pivné baby zemiaky, parená knedľa

-miešaný zeleninový šalát, feta, olivy

-tapas mix podávaný s pečivom: marinovaný hermelín, plnené šampiňóny, kuracia terinka so zeleným korením, syrový tartlet

-prosciutto bruschetta, wrap s kuracím mäsom a ovčím syrom

Cena: 45 eur/osoba

Priestory reštaurácie Four 4in